Timo Kohvakka Tutkimusmatkalla heimoni historiaan ja tulevaisuuteen

Lapsiuhrit

Viime aikoina on eri puolilta tullut huolestuttavia viestejä esille koskien oppilaitosten, etenkin yläasteiden toimintaa. Miten laajaa toiminta on, ei ole tietoa, mutta joillakin paikkakunnilla, joille on perustettu VOK, koulujen opetusohjelmaan ovat tulleet uudet tilaisuudet. Niissä ohjataan kosketuksiin ja yhteisiin aktiviteetteihin vielä herkässä kehitysvaiheessa olevia alaikäisiä nuoria ja huomattavasti vanhempia pakolaisia. Pääasiassa miehiä, joiden lähtömaassa lapsimorsiamet ovat yleisesti hyväksytty ja jossa silmiin katsominen, yksin liikkuminen ja kevyt vaatetus tulkitaan herkästi kutsuksi seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Siis samaan aikaan koululaitoksen puolelta annetaan nuorille ohjeistusta, että edellä mainittuja käytösmalleja ja tilanteita tulisi välttää, mutta toisaalta yhteiseen ajanviettoon ohjataan kuuluen osana opetusohjelmaa. Tämä muodostaa nuorelle ristiriidan, kuinka tulisi käyttäytyä saamatta rasistin leimaa ja mihin vetää rajat näissä tilanteissa suojellakseen koskemattomuuttaan. Tähän yhteiskunta ei tarjoa vastausta ja epävarma nuori on omillaan. Eikö tämä ole huolestuttava yhtälö etenkin nuorten tyttöjen osalta? Myös vanhempien on ratkaistava kuinka suhtautua näihin tilaisuuksiin. Voiko niistä kieltäytyä seurauksitta?

Monet nuoret osaavat pitää varansa, mutta näin ei aina ole ja juuri nämä koulujen järjestämät tilaisuudet tarjoavat mahdollisuuden pistää silmälle haavoittuvimmat ja helpoimmin houkuteltavat nuoret ja mahdollistavat päänavauksen myöhempää kanssakäymistä silmällä pitäen.

Mikäli kanssakäyminen jatkuu virallisen ohjelman ulkopuolella ja johtaakin hyväksikäyttöön tai raiskaukseen, uhrin on erittäin vaikea olla tuntematta syyllisyyttä, etenkin ympäristön painottaessa uhrin omaa osuutta. Mediassa kerrottiin Kempeleen uhrin ja epäillyn "tunteneen toisensa" ja "liikkuneen samassa seurueessa", jolla vihjattiin uhrin omasta osallisuudesta asiaan lieventänä tekijänä. Se jätettiin kertomatta, että tälläiset "tutustumiset" ja "seurueet" olivat osa koulun opetusohjelmaa.

Näitä nuoria ohjaavilla on korkea vastuu pitää huoli näistä vielä herkässä kehitysvaiheessa olevista nuorista, joiden oma identiteetti, itsetunto ja seksuaalisuus ovat vasta rakentumassa. Heidän tehtävänään on tarjota turvallinen ympäristö kasvaa omille jaloilleen ja teidän vanhempien vastuu on ottaa tälläinen vaaratekijöille altistaminen rohkeasti puheeksi lastenne ja koulun kanssa. Kyse on teidän lapsistanne.

Näistä tilaisuuksista on keskusteltu aivan liian vähän julkisuudessa ja opetushallituksenkin tarjoama malli maahanmuuttokeskusteluun on: "Nostetaan esille positiivisiä esimerkkejä ja kertomuksia, kaikki negatiiviset kertomukset ohitetaan ilman huomiota." Mielestäni vastuuton lähtökohta suhtautumisessa lasten turvallisuuteen ja psyykkiseen kehitykseen.

Politiikan huipulta väistynyt Jutta Urpilainen, ammatiltaan opettaja hänkin, emännöi hiljattain maahanmuuttoa puoltavaa kiivassanaista tilaisuutta, jossa erään "asiantuntijan" perusteluissa vapaasti lainaten "Suomen väestö on liian ikääntynyttä ja geeniperimä huonoa, joten Suomeen on saatava uutta verta."

Maksetaanko tälläisiä unelmia lastemme viattomuudella?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

Ei tollaista pitäisi opetussuunnitelmaan sisällyttää. Kaikki pitäisi lähteä vapaaehtoisuudesta. Tollainen opetussuunnitelma on sairas.

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

"Miten laajaa toiminta on, ei ole tietoa..."

Nyt tuntuu kovasti siltä että Kohvakka kirjoittaa puppua, "lähteenä" tunnettu juorugeneraattori.

Faktoja pöytään! Muuten väitän tämän kirjoituksen levittävän perätöntä tietoa.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Jos huoleni osoittautuu aiheettomaksi, olen valmis kantamaan väärässäolemisen häpeänkin.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

No miten olisi: 15.12. Ouluhallissa Oulun ruotsalaisen koulun oppilaat tutustuvat maahanmuuttajiin 09:10-11:00. Sen jälkeen käsitettä "entuudestaan tuttu" voidaan käyttää näiden lasten osalta samalla tavoin kuin Kempeleessä.

Markku Tervo

Viestinnän sisältö on aina sama. Ruotsalaisella kielellä ja identiteetillä siunattu veroja kilpaa ahmiva korkeasti koulutettu ylimyskastimme opettajia myöten tietää missä ja kenessä on vika. Perusasetelma toistuu ja on aina sama. "Suomalaiset ovat raakaa kansaa" ja tyhmää.

Niin tyhmää että "he" eivät kansakuntana selvästikkään tajua rooliaan tässä yhteiskunnassa.

Asemastamme saa hyvän kuvan kun miettii mitä tarkoittaa "Follow to money"

http://www.michaeljournal.org/juvdm/caricatures.html

Näyttää siltä että meitä suomalaisugrilaisia Goyim/Dhimmejä koijataan nyt sen verran monelta suunnalta että voidaan väittää että mm.kansalaisten mielipiteet jakautuvat mm. kansalliseen etuun liittyvissä asioissa "nuiviin" ja "suvakkeihin" aika tarkkaan sen mukaan mihin kansalaisen oma toimeentulo perustuu.

Jos henkilöllä itsellä on verovaroin kustannettu vakaa turvattu hyväpalkkainen virkatyösuhde julkishallinnossa, tai piloille hemmotellulla finanssisektorilla niin on helppoa ja ymmärrettävää olla suvaitsevainen. Tämä mm.poliittisia erimielisyyksiä synnyttävä asetelma näkyy selvästi mm.laittomaan maahanmuuttoon liittyvissä kysymyksissä. Laittomuutta kannatetaan aivan julkisesti eikä eri edunsaajaryhmien jääviys kiusaa.

Jos huomioidaan työmarkkina-asetelmat ja Goyim/Dhimmi roolimme tässä velaksi kyhätyssä ponzihuijauksessa niin hölmöimmillekin pitäisi valjeta miksi osa verovaroilla leveästi elävästä kaksikielisestä porukasta suorastaan kiljahtelee riemuissaan että laiton maahanmuuttobisnes on suunnaton rikkaus! Samassa kuorossa kiljuu nyt myös muut virkoja kärkkyvät monikulttuuriset.

Laiton maahanmuuttobisnes on näille sankareille itselleen epäilemättä suunnaton rikkaus! (Ainakin varakkaimmille). Rikkaus joka nostaa asuntojen kysyntää ja hintoja koko maassa + tarjoaa kaksikieliselle hallinnolle, terveydenhoitojärjestelmälle, oikeusistuimien ja kaiken muun kovapalkkaisen hallinnoinnin ja byrokratian lisäksi noin 300 ylimääräistä kovapalkkaista virkanimikettä!

http://www.kysy.fi/kysymys/onko-nama-kaikki-virat-...

63 JOHTAJAA
32 PÄÄLLIKKÖÄ
17 ASIANTUNTIJAA
15 KOORDINAATTORIA
14 TUTKIJAA
9 SUUNNITTELIJAA
2 VALVOJAA
1 POHTIVA VIRKAMIES

Nämä kaikki kaksikielisille/monikulttuurisille kuuluvat virat pitää saada jokaiseen suomen kaupunkiin ja pikkukuntaan kuhunkin omansa totta kai!

Roolimme on nähtävästi jatkossa olla sekä vanhassa perinteisessä kaksikielisyyden roolissa sekä Goyim (cattle) että Dhimmejä, eli palvella nettoveronmaksajan roolissa verovaroillamme pää-asiallisesti kaikkia muita paitsi itseämme.

Tässä kohtaa jo valmiiksi yli 100% ketjutettuja veroja maksavaa nettoveronmaksajan rooliin pakotettu tavallinen yksikielinen suomalainen Goyim/Dhimmi saattaisi olla hyvä hetki miettiä mitä tämä kaikki hänelle tarkoittaa. Ja että mitä ihmettä se Taqiyya/Kitman tässä yhteydessä voisi tarkoittaa. Ei suinkaan meitä yritetä taas kerran uunottaa?

Yrittäminen ja itsensä elättäminen on näissä oloissa jo valmiiksi onnistumisen suhteen lähes entisaikojen Gladiaattorin hommaa. Katsomo on täynnä kovapalkkaisia pohtivia virkamiehiä.

Jos tämän tyyppinen perseily on niin hyvää bisnestä niin miksi upporikkaat arabimaat eivät itse ota pakolaisia? Omia naapureitaan. Omia uskonveljiään? Videolla Kuwaitilaisviranomainen kertoo muun muassa, että Kuwait ja muut Persianlahden maat ovat liian arvokkaita ottaakseen pakolaisia.

http://mvlehti.net/2015/10/08/lukija-miksi-rikkaat...

Jotta vastaavalta, erittäin hyvin järjestäytyneen rikollisuuden ajamilta laittomuuksilta, ja niistä koituvilta eturistiriidoilta vältytään ja lakien kunnioitus palautuisi niin kansalaisten yhdenvertaisuuden kannalta on välttämätöntä että palkkojen polkeminen ja kilpailukykyvaatimukset on saatava koskemaan kaikki väestöryhmiä ei vain nettoveronmaksajia.

Palkkojen ja työehtojen harmonisointi pitäisi saada tältä osin vastaamaan yksityisen sektorin vastaavia pelisääntöjä.

Suomalainen kilpailukyky saadaan Keskustalaisia ja Kokoomuslaisia tyydyttävään kuntoon vain jos ja kun romutetaan loputkin perinteiset verovaroilla rahoitetut virkasuhteet ja kilpailutetaan ne keskitetysti vuosittain Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritysten kesken.

http://www.hpl.fi/

Sitä saa mitä tilaa.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Jatkossa pysytään blogin aiheessa. Moderointilinja kannattaa lukea.

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Blogin moderointilinja on tarkoitettu varteenotettavaksi. Esa Mäkisenkin mielipide julkaistaan asiallisessa muodossa.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

"Se jätettiin kertomatta, että tälläiset "tutustumiset" ja "seurueet" olivat osa koulun opetusohjelmaa."

Ovat vai?

Mistähän luvusta voi lukea nuo kyseiset OPSin tavoitteet?

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

"Niissä ohjataan kosketuksiin ja yhteisiin aktiviteetteihin vielä herkässä kehitysvaiheessa olevia alaikäisiä nuoria ja huomattavasti vanhempia pakolaisia."

Voitko antaa esimerkin paikasta, jossa huomattavasti vanhempia pakolaisia on ohjattu yläkouluisten kanssa toimimaan yhdessä?

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Ylempänä kommenteissa on yksi ja mikäli Kempeleen tapaus on pelkkiä huhuja, siltä on viimeinen aika katkaista siivet. Vanhempien olisi hyvä tietää mitä suvaitsevaisuuskasvatukseen kuuluu koulussa. Sen nimissä ainakin jätjestetään tapahtumia aiheeseen liittyen.

Tarkoitan huomattavasti vanhemmilla myös ns. partalapsia.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Kommenteissa ei puhuttu mitään kenenkään iästä. Sinulla ei siis ole minkäänlaista oikeaa tietoa mitä koulut oikeasti tekevät mutta silti kirjoitat, että huomattavasti vanhempia turvapaikanhakijoita tuodaan nuorten keskuuteen. Voitko antaa ihan konkreettisia esimerkkejä?

Minulla on muutama suomalainen ystävä, joilla kasvoi parta 16-vuotiaana. Oletko sitä mieltä, että jos parta kasvaa niin ei voi olla 16-17v? Mihin tämä väitteesi perustuu, että he ovat huomattavasti vanhempia? Onko 17v huomattavasti vanhempi kuin 15v?

Toimituksen poiminnat